Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Illetas leilighet med flotte solterrasser og panoramautsikt over det åpne h - Sold

Fakta Bilder

77m2 2 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Denna charmiga lägenhet som är en del av ett exklusivt bostadskomplex i Illetas som erbjuder en mycket vackert anlagd trädgård och en stor gemensam swimmingpool att svalka sig i. Lägenheten ligger vackert i området med en härlig panoramavy över havet med sina välplanerade 77 kvm boyta samt en öppen terrass på 14 kvm med havsutsikt och en inbyggd uteplats på 12 kvm. Bostaden innehåller ett ljust och hemtrevligt vardagsrum med öppen spis och direkt access till terrassen med havsutsikt, ett komplett utrustat kök med matplats och med utgång till den inbyggda uteplatsen samt 2 sovrum och 2 badrum. Från ett av sovrummen njuter man av utsikten mot Medelhavet. Övriga faciliteter av detta mysiga hem är bl.a. centralvärme, luftkonditionering varm/kallt samt en p-plats. Till den fina badstranden i Illetas är det promenadavstånd och till den eleganta marinan i Puerto Portals och den utsökta golfbanan i Bendinat är det inte heller långt. Öns huvudstad Palma ligger bara en 10 minuters biltur bort.

 • Boyta

  77m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  5111
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: