Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Sjarmerende leilighet med sjøutsikt over havnen, La Mola og Middelhavesfjel - Sold

Fakta Bilder

88m2 2 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Den här underbara lägenheten ligger i Puerto Andratx med en svårslagen utsikt över hamnen, La Mola och bergen. Lägenheten har en boyta på 88m2 samt en öppen terrass på 11m2 och en täckt terrass på 20m2. Bostadsytan är indelat i två våningar på följande sätt: På entréplanet finns det ett vardagsrum med matplats, öppen spis och med direkt tillgång till terrassen, ett fullt utrustat kök med intilliggande förråd samt ett badrum. På övre plan finns det två sovrum som båda har tillgång till solterrassen, och ett badrum.I detta vackra bostadskomplexet med sin enastående havsutsikt finns ett härlig gemensamt poolområde som är omgiven av en grönskande trädgård. Övriga faciliteter är bl.a. centralvärme, luftkonditionering i vardagsrummet/matsalen och en parkeringsplats för en bil. Mycket nära ligger den pittoreska småbåtshamnen i Puerto Andratx med dess utmärkta restauranger, barer och exklusiva butiker. Huvudstaden Palma kan nås inom 20 minuter med bil.

 • Boyta

  88m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2486
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: