Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker våning i 3 etage med fantastisk panoramavy och direkt access till Me - Sold

Fakta Bilder

150m2 3 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Välkommen till en attraktiv våning med strålande havsutsikt ända bort mot horisonten från samtliga 3 våningsplan, belägen i ett exklusivt residens i Puerto Andtrax med egen direkt access mot havet och med en stor gemensam swimmingpool. Våningen är byggd i 3 etage med en bostadsyta på 150 kvm samt terrasser på sammanlagt 20 kvm och omfattar i entréplan (som är plan 3) en separat studio, passande som gästappartement med ett allrum med sovplats och med utgång till en liten privat terrass, samt ett badrum och ett pentry. I våningsplan 2 finns två sovrum och ett badrum. I våningsplan 1 ligger det rymliga vardagsrummet med matplats och med utgång till den stora terrassen, samt ett komplett utrustat kök och ett gäst-wc. Våningen är mycket komfortabel och utrustat med bl.a. luftkonditionering varm/kallt, isolerglasfönster, terrakottagolv, fast grillplats och en p-plats i garaget.

 • Boyta

  150m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2362
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: