Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ljus och attraktiv lägenhet med magnifik utsikt över marinan och Medelhavet - Sold

Fakta Bilder

236m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Välkommen till den vackra lägenhet som ligger i det exklusiva Puerto Portals med en vacker utsikt över småbåtshamnen och det öppna havet. Lägenheten har nyligen helrenoverats och har ett bostadsyta på ca 236 kvm inklusive terrasser. Våningen innehåller ett ljust vardagsrum och matsal med terrassutgång, ett modernt komplett utrustat kök, huvudsovrum med badrum en-suite samt ytterligare tre sovrum och tre badrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta snygga hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, isolerglas och en parkeringsplats. Lägenheten ligger i en underbar residens som förfogar över ettt fantastiskt poolområde, en medelhavsträdgård och direkt tillgång till hamnen. Den exklusiva marinan i Puerto Portals med utsökta restauranger, barer och butiker finns helt nära och Palma stad är bara 7 bilminuter bort.

 • Boyta

  236m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2647
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: