Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stilig toppleilighet i et eksklusive bolig med omfattende takterrasse og pa - Sold

Fakta Bilder

129m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Denna eleganta takvåning är en del av ett ståtligt residens i eftertraktade Bendinat och har en hisnande utsikt över bukten och det öppna havet. Takvåningen har en boyta på 129 m2, en täckt terrass på 13 m2 samt en fantastisk takterrass på 53 m2. Boytan är indelat i ett rymligt vardagsrum och matsal med direkt tillgång till terrass med havsutsikt, fullt utrustat modernt kök, ett master-bedroom med badrum en-suite samt ytterligare tre sovrum och ett separat badrum. Alla rum har en drömlik utsikt över havet. Från altanen leder en spiraltrappa upp till den fantastiska takterrassen med sommarkök. Övriga funktioner och utrustning av takvåningen inkluderar centralvärme, reversibel luftkonditionering, dubbelfönster samt en parkeringsplats. Den exklusiva anläggningen erbjuder en stor magnifik gemensam pool och en vacker Medelhavsträdgård. Mycket nära ligger golfbanan Royal Bendinat och den exklusiva marinan Puerto Portals med restauranger, barer och butiker.

 • Boyta

  129m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2473
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: