Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Förstklassig våning direkt vid havet med stranden som närmaste granne - Sold

Fakta Bilder

100m2 2 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

På absolut toppläge med obruten havsutsikt och med direkt tillgång till salta bad i ett exklusivt bostadskomplex i Santa Ponsa finns detta eleganta hem med en bostadsyta på 100 kvm, en inbyggd uteplats på 12 kvm och en öppen terrass på 20 kvm och som består av vardagsrum med öppen spis och matplats, ett komplett utrustat öppen kök, masterbedroom med badrum en-suite samt ett sovrum och ett separat badrum till. Våningen är mycket komfortabel med centralvärme och luftkonditionering varm/kallt. En p-plats ingår. Det gemensamma poolområdet är något alldeles extra med sitt spektakulära läge. Här är gott att vara. Den populära småbåtshamnen Port Adriano med ett flertal restauranger samt ett flertal golfbanor finns i närheten.

 • Boyta

  100m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  6505
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: