Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Frontline luksusleilighet i eksklusiv residens med direkte adgang til havet - Sold

Fakta Bilder

166m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Den exklusiva våningen är belägen i det eleganta Anchorage Club i Illetas och har en drömlik utsikt över havet och bort mot Palmabukten. Det högklassiga bostadskomplexet ligger i direkt anslutning till stranden och havet och har fem swimmingpooler mitt i en färgsprakande exotisk trädgård, tennisbana, sommarrestaurang med pool och 24 timmars säkerhetstjänst. Våningen har en boyta på ca 166 kvm, öppna och täckta terrasser på sammantaget 32kvm och omfattar ett ljust och rymligt vardagsrum med öppen spis och med utgång till terrassen med skön havsutsikt, ett komplett utrustat kök samt 3 sovrum och 3 badrum. Nästan alla rum har egen utgång till terrassen. Lägenheten har all tänkbar komfort såsom luftkonditionering varm/kallt, 2-glasfönster, video intercom, rörelsedetektorer samt en uteplats. Orten Illetas är på promenadavstånd och på bara 5 minuters bilfärd når man den prestigefyllda Royal Bendinat Golfclub och den fashionabla marinan i Puerto Portals. Staden Palma ligger bara en 10 minuters bilfärd bort.

 • Boyta

  166m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  5107
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: