Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Sjarmerende rekkehus med fabelaktig solterrasser i svært etterspurt bolig - Sold

Fakta Bilder

94m2 2 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Detta charmiga radhus där ljuset flödar in finns i ett mycket vackert residens i Illetas med ett fantastiskt gemensamt poolområde och med badrocksavstånd till en fin sandstrand. Huset har en boyta på 94 välplanerade kvadratmeter med både öppna och överbyggda terrasser och uteplatser på sammanlagt 36 kvm och innehåller ett rymligt ljust vardagsrum med öppen spis, träbjälkar i taket med fönster och med utgång till solterrassen, ett komplett utrustad kök med matplats också det med utgång till den mysiga altanen med platsbyggda bänkar och grillplatsen, två sovrum, ett av dessa med eget badrum en suite samt ett badrum som ligger separat. Detta trivsamma hem har centralvärme (oljeeldning), golvvärme, luftkonditionering varm/kallt samt parkering för en bil. Den välkända kungliga golfbanan Bendinat och den exklusiva marinan Puerto Portals finns i närområdet. Till Palma stad åker man på bara 7 minuter.

 • Boyta

  94m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  5114
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: