Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ekstraordinære gamle byen palass med en enestående utsikt over det historis - Sold

Fakta Bilder

642m2 4 Sovrum i Palma - Sold

Detta fantastiska palats ligger på en av de många sidogatorna i Palmas centrum med en magnifik utsikt över den historiska stadskärnan och katedralen. Här kan man njuta av lugn och ro då palatset är helt insynsskyddat. Detta praktfulla hem har helrenoverats omsorgsfullt med högklassiga materialval och med bevarandet av den traditionella charmen i palatset, kombinerat med moderna inslag. Boytan är på omkring 642kvm och inkluderar terrasser som är spridda på tre plan som ger boendet en unik atmosfär. På bottenvåningen finns en ljus och inbjudande hall, ett sovrum med eget badrum, ett hälsocenter med ångbastu samt en inomhuspool. På bottenvåningen finns även ett separat badrum och en härlig patio med en öppen terrass som kan användas som ett gym. På första våningen finns matsalen, det moderna fullt utrustade köket, vardagsrummet med den öppna spisen, biblioteket, en TV-lounge samt ett förråd. På andra våningen finns tre sovrum, vart och ett av dem har eget badrum och omklädningsrum. På tredje våningen finns ytterligare ett vardagsrum samt ett fullt utrustat kök med direkt tillgång till den fantastiska takterrassen där man kan koppla av i många timmar. Detta unika stadspalats är utrustad med all tänkbar komfort såsom träbjälktak, naturstens- och ekgolv, datorstyrd ljussystem samt mycket god akustik- och värmeisolering.

 • Boyta

  642m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  4006
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: