Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Herlig Duplex-Penthouse med storslåtte solterrasser og en fantastisk utsikt - Sold

Fakta Bilder

103m2 2 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Den fantastiska duplex-takvåningen är en del av ett exklusivt bostadskomplex i Puerto Andratx med en hänförande panoramautsikt över småbåtshamnen, ön La Mola och bergen. Den medelhavsinspirerande takvåning har nyligen renoverats och har en boyta på 103m2 samt sex solterrasser på totalt 60m2. I området finns dessutom en fantastisk gemensam swimmingpool och en färggrann trädgård. Bostadens två våningsplan består av på entréplan: mysigt vardagsrum och matsal med öppen spis och med direkt tillgång till solterrasser, ett fullt utrustat kök samt ett sovrum och ett badrum. På övervåningen finns det stora sovrummet som är utrustat med eget badrum, klädkammare, öppen spis och har direkt tillgång till en privat terrass med havsutsikt. Från nästan alla rum kan man njuta av en drömlik panoramautsikt över havet. Funktioner och utrustning inkluderar reversibel luftkonditionering samt tvåglasfönster. Den enastående marinan med sina eleganta restauranger, barer och butiker ligger bara några minuter bort. Man når Palma på ca 25 min. med bilen.

 • Boyta

  103m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2479
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: