Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk enebolig i landsspesifikke stil med herlige solterrasser i tropi - Sold

Fakta Bilder

140m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

I ett mycket vackert och välkött grönskande bostadskomplex, helt nära den fina badstranden och Santa Ponsas centrum och med blick mot bergen finns detta mysiga parhus i 2 våningsplan på en 300 kvm trädgårdstomt. Husets bostadsyta är 140 kvm och de både öppna och täckta terrasser är på 40 kvm tillsammans. På entréplan finns det rymliga vardagsrummet med matsalsdelen och den öppna spisen, det komplett utrustade köket i öppen planlösning mot matsalsdelen, grovköket och gästtoaletten. I övervåningen finns de tre sovrummen, två av dessa öppnar upp mot den fina terrassen och det största sovrummet har eget badrum s.k. en-suite. Dessutom finns ett badrum till. Det högklassiga bostadskomplexet förfogar över ett fabulöst gemensamt poolområde. Huset är mycket komfortabel och har bl.a. centralvärme (el), golvvärme i badrummen, luftkonditionering varm/kallt, tvåglasfönster, terrakottagolv, automatiskt bevattningssystem för trädgården samt två p-platser.

 • Boyta

  140m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2448
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: