Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk penthouse i drømmeaktig bolig svært nær den vakre marinaen Puert - Sold

Fakta Bilder

110m2 3 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Denna charmiga takvåning ligger i ett exklusivt bostadskomplex som är omgiven av en underbar subtropisk trädgårdsanläggning och med en stor swimmingpool i det fashionabla Puerto Andratx med promenadavstånd från den romantiska fiskehamnen. Bostaden är på 110 kvm med en underbar takterrass på 60 kvm. Våningen är uppdelat i ett rymligt vardagsrum med matplats och öppen spis och med utgång till terrassen, ett komplett utrustad kök i öppen planlösning, tre sovrum varav det största med eget badrum en suite samt ett separat badrum. Ett av sovrummen används för närvarande till kontor. Övriga faciliteter av detta charmerande hem är bl.a. luftkonditionering varm/kallt, tvåglasfönster, golvvärme i badrummen samt en garageplats och en p-plats utomhus. I omedelbar närhet finns den pittoreska fiskehamnen av Puerto Andratx med eleganta restauranger, barer och flotta butiker. Huvudstaden Palma är bara en 20 minuters biltur bort.

 • Boyta

  110m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2534
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: