Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lys og trivelig leilighet frontline med en fantastisk panoramautsikt over h - Sold

Fakta Bilder

123m2 2 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Detta fabulösa appartement finns i första linjen i Illetas med en enastående blick över badviken och mot havet. Residenset förfogar över en direkt tillgång till havet och morgondoppet, endast några steg från ett av de mest populära badstränder Mallorcas. Våningens boyta är på ca. 123 kvm med en härlig solterrass mot havet på ca. 50 kvm och omfattar ett rymligt vardagsrum med matplats och med solterrassen utanför, ett öppet kök intill, ett sovrum med badrum en suite samt ytterligare ett sovrum och ett separat badrum. Båda sovrummen har också utgång mot terrassen. I lägenheten finns luftkonditionering varm/kallt. I närområdet ligger ett flertal fina badstränder och vikar, den exklusiva Virtual Beachclub, den kungliga golfbanan Royal Bendinat samt den luxuösa yachthamnen Puerto Portals med eleganta butiker, restauranger och barer. Palma stad är också bara 7 bilminuter bort.

 • Boyta

  123m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  5171
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: