Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Sjarmerende leilighet i eksklusive bolig i Bendinat med utsikt over golfban - Sold

Fakta Bilder

70m2 2 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Välkommen till det perfekta boende för golfentusiaster. Med direkt tillgång till Royal Bendinat Golf Course finns detta ljusa och charmiga hem i ett mycket eftertraktat residens med god service, vacker subtropisk trädgård och en stor och fin gemensam poolanläggning. Våningens boyta är 70 kvm och den trevliga terrassen är på 25 kvm. Vardagsrummet med matsalsdel är i öppen planlösning mot det komplett utrustade amerikanska köket och har utgång till terrassen. Det finns 2 sovrum, huvudsovrummet är försedd med eget badrum s.k. en-suite och med utgång till nämnda terrass, det andra sovrummet har ett separat badrum. Våningen har fina parkettgolv, luftkonditionering varm/kallt samt ett förråd. I närområdet hittar man trevliga caféer, restauranger och affärer. Flera mysiga badvikar ligger också i närheten. Den välkända yachthamnen Puerto Portals är bara 5 minuters bilfärd bort och till Palma stad tar det inte mer än ca 7 minuter med bilen.

 • Boyta

  70m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  8130
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: