Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Sjarmerende leilighet med fantastisk solterrasse og drømmeaktig havutsikt - Sold

Fakta Bilder

73m2 2 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Med bara en kort promenad till en idyllisk badvik och sköna salta bad finns detta trevliga hem som ligger både centralt men ändå lugnt i Illetas. Våningen är på 73 kvm med en överbyggd terrass på 10 kvm och består av vardagsrum med matplats och direkt utgång till terrassen, ett ljust och komplett utrustat kök med praktiskt serveringslucka mot matplatsen, master bedroom med badrum en suite, också det med utgång till terrassen, ytterligare ett sovrum samt ett separat badrum. I bostadskomplexet finns en gemensam pool samt en privat parkeringsplats. Illetas är en mycket omtyckt ort att bo på tack vare sitt centrala läge med närhet till golfbanan i Bendinat, marinan Puerto Portals samt Palma stad.

 • Boyta

  73m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2396
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: