Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Drömvilla med blick över land och hav - Sold

Fakta Bilder

388m2 5 Sovrum i Cas Catala - Sold

Detta vackra hem ligger i Ca’s Catala och njuter av en underbar utsikt över det mallorkinska landskapet, bergen och havet. Fastighetens tomtareal är ca 1340 kvm, boytan ca 388 kvm, diverse öppna och överbyggda terrasser och mysiga uteplatser, en skön infinity pool och allt är omgiven av en välvårdad trädgårdsanläggning. Husets tre våningsplan innehåller följande: i entréplan ligger det generösa vardagsrummet med matplats och öppen spis, ett musikrum med arbetsrum intill, ett komplett utrustad kök med grovkök i anslutning samt en gästtoalett. Nästan alla rum på detta plan öppnar upp mot den fina vinterträdgården och en fantastisk terrass med utsikt mot havet. På övervåningen ligger huvudsovrummet med badrum en suite och privat terrass med havsutsikt. I bottenvåningen finns fyra sovrum, samtliga med egna privata badrum en suite och utgång mot solterrasserna, poolområdet och trädgården. Övriga faciliteter och utrustning som detta vackra boende erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, isolerglas, automatiskt bevattningssystem för trädgården samt ett garage och en carport.

 • Boyta

  388m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2646
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: