Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern nybyggd villa med havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

460m2 4 Sovrum i Costa den Blanes - Sold

Den eleganta villan nybyggd med mycket ljus och rymd finns i det mycket populära villaområdet av Costa d’en Blanes och njuter av en vidsträckt vy över det vackra landskapet och medelhavet. Fastighetens tomtyta är 1.550 kvm stor, har en boyta på ca 460 kvm, ett flertal sköna terrasser både med och utan tak, en fantastisk infinity-pool och en välvårdad trädgård. Huset innehåller en stor lounge med öppen spis och med access till utemiljön och poolen, ett komplett inredd öppet kvalitetskök med plats för matbord, grovkök, ett arbetsrum samt fyra sovrum och fyra badrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta vackra hem erbjuder är bl.a. luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, golvvärme, isolerglas, automatiskt bevattningssytem för trädgården samt ett dubbelgarage. Den exklusiva marinan av Puerto Portals med dess eleganta restauranger, barer och butiker finns helt nära och Palma stad nås på bara 15 minuter.

 • Boyta

  460m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2723
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: