Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Imponerande egendom med havsutsikt i det exklusiva Bendinat som är omgiven - Sold

Fakta Bilder

368m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Den fantastiska Medelhavsvillan ligger omgiven av en mycket vackert och omsorgsfullt anlagd troplisk oas med en enastående utsikt över det böljande landskapet och ned mot havet. Fastighetens tomtareal är på 1759 kvm, varav bostadsytan upptar 368 kvm, de överbyggda terrasser 85 kvm och de öppna terrasser 47 kvm sammantaget. Dessutom finns en magnifik uppvärmd swimmingpool på tomten. kantad av en stor poolterrass. Villans två våningsplan omfattar i entréplan: en rymlig salong med matsalsdel och öppen spis. Stora dörrpartier öppnar upp mot terrassen och poolen, ett komplett utrustad kök, grovkök, gästtoalett, arbetsrum, ett sovrum med tillhörande badrum som för närvarande används som gym samt en mysig innergård med fontän. I övervåningen ligger de tre sovrummen som alla är utrustade med eget bekvämt badrum och med utgång till en stor terrass med havsutsikt. Övriga faciliteter av detta eleganta hem är bl.a. centralvärme (oljeeldning), luftkonditionering varm/kallt, golvvärme i badrummen, alarmanläggning, porttelefon, automatiskt bevattningssystem för trädgården samt ett garage.

 • Boyta

  368m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2502
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: