Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastiskt hus med stora terrasser och underbar havsutsikt på bästa läge i - Sold

Fakta Bilder

68m2 1 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Detta underbara hus med mycket charm och Medelhavskänsla ligger på allra bästa läge i Illetas med de vackra ständerna bara 2 minuter från dörren. Huset har en egen privat terrass på 80m2 som går runt hela huset och från vilken ni har en underbar havsutsikt. Boytan fördelar sig enligt följande: ett öppet amerikanskt kök, trevligt vardagsrum med vackra bjälkar i taket och öppen spis med utgång till den stora terrassen utanför. På andra våningen ligger sovrummet med tillhörande badrum och ett rum för tvättmaskin och förråd. Huset ligger i en mycket välskött fastighet med vackra Medelhavsträdgårdar och ett tjusigt poolområde från vilket ni har en makalös havsutsikt. Till huset finns också en egen privat parkering och den är â€gated†så det är mycket säkert att ha bilen där. Inom gångavstånd finns affärer, restauranger och caféer. Till Palma stad är det ca 8 minuter med bilen. Bendinats kungliga golfbana och fashionabla Puerto Portals bara 4 minuter bort. Detta hus är perfekt som egen bostad eller för uthyrning.

 • Boyta

  68m2
 • Sovrum

  1
 • Property ID

  7060
 • Badrum

  1
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: