Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv nybyggd modern villa med vacker trädgård och strålande utsikt över - Sold

Fakta Bilder

299m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Denna attraktiva nybyggda moderna villan ligger i ett eftertraktad bostadsområde i Nova Santa Ponsa med en imponerande panoramavy över Malgrat öarna och havet. Fastigheten har en total yta av 1 200 kvm med en bostadsyta på ca 299 kvm och terrassområden på ca 104 kvm tillsammans. Husets 2 våningar omfattar i entréplan ett stort ljust vardagsrum med öppen spis och matplats, ett komplett utrustad kök med märkesmaskiner och frukostbar, 2 sovrum, båda med egna badrum en suite samt ett gäst-wc. På nedre botten finns ytterligare 2 sovrum, också dessa med bekväma och mycket eleganta egna badrum en suite. Den vackra villan med ypperlig och modern design har dessutom en vinkällare, en fantastisk uppvärmd pool, en takterrass med jacuzzi, en vacker trädgård med grillplats och är bl.a. utrustad med centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, automatiskt bevattningssystem, alarmsystem, isolerglasfönster samt ett dubbelgarage. I närområdet finns inte mindre än 3 golfbanor att välja på. Det är heller inte långt till badstranden och småbåtshamnen i Port Adriano.

 • Boyta

  299m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2346
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: