Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Bedårande villa i Medelhavsstil på förstklassigt läge med vacker panoramavy - Sold

Fakta Bilder

150m2 3 Sovrum i Costa de la Calma - Sold

Med förtrollande vy över havet i det lugna och eftertraktade bostadsområde Costa de la Calma finns detta mysiga hus på en 1240 kvm stor tomt med en bostadsyta på 150 kvm och med uteplatser på ca 100 kvm. Från huvudentrén som ligger på första våningsplanet leder en utetrappa in till det rymliga vardagsrummet med öppen spis, stora panoramafönster, matsal intill, 2 sovrum, 2 badrum och ett komplett utrustad kök med utgång till en fantastisk solterrass med BBQ-område. Från terrassen och genom den Medelhavsinspirerade trädgården kommer man upp till poolområdet med den fina utsikten mot havet. Härifrån leder en halvtrappa till den nedre delen av huset. Där finns ett kontorsrum med separat ingång som för tillfället används som musikstudio. Det går att bygga om den delen till ett garage. På detta nedre plan finns också en lägenhet med stort vardagsrum, ett sovrum med badrum en-suite samt ytterligare ett badrum. Från sovrummet leder en trappa upp till den övriga bostaden. Detta trevliga hus är bl.a. utrustad med luftkonditionering varm/kallt och terracottagolv. Den mysiga exotiska trädgården har ett automatiskt bevattningssystem och är försedd med en ljusanläggning. I närområdet finns restauranger, affärer och den vackra stranden i Santa Ponsa. Palma stad är 20 bilminuter bort.

 • Boyta

  150m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2050
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: