Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv stadsvåning med härlig utsikt mot Palmas hamn - Sold

Fakta Bilder

100m2 3 Sovrum i Palma - Sold

Detta fantastiska appartement i Palma stad ligger omedelbart bakom hamnpromenaden â€Paseo Maritimo†och med en sensationell vy över hamnen där kryssningsfartyg och lyxyachter glider fram. På baksidan av lägenheten ser man över Palmas takåsar och mot bergen. Här bor man mitt i händelsernas centrum.

Bostaden är på 100 kvm och består av ett elegant sällskapsrum med matplats, kök, 3 sovrum, 2 badrum varav ett är en s.k. en-suit, ett förråd och en parkeringsplats. Lägenheten har en stor balkong med utsikt mot poolen och en underbar takterrass på 50 kvm varifrån man har en fantastik utsikt mot hamnen. Våningen är bl.a. utrustad med parkettgolv, aircondition varm/kallt. Till det nya lägenhetskomplexet finns en gemensam swimmingpool i en liten tropisk trädgård. Här är det nära till allt vad en storstad har att erbjuda. Det tar heller inte många bilminuter ut till sköna badstränder.

 • Boyta

  100m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  90007
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: