Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Luxuös appartement med stor solterrass i nyproducerad bostadsområde intill - Sold

Fakta Bilder

83m2 2 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Denna stilfulla lyxlägenhet med härlig solterrass är del av ett bostadsområde under byggnation i den exklusiva orten Bendinat med omedelbar närhet till den kungliga golfbanan “Royal Bendinat” och uppförs med högsta kvalitetsstandard. Lägenheten är 83 kvm och med en skön solterrass på 26 kvm. Våningens vardagsrum är generöst utformad med matplats och öppen spis, köket är komplett utrustad, 2 sovrum med egna privata badrum, gäst-wc och ett förråd. Våningens eleganta utrustning består bl.a. av marmorgolv med golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, isolerglasfönster, inbyggda garderober samt 2 p-platser. Lägenheterna kommer förmodligen att vara inflyttningsklara i början av 2011. Mallorca Luxury Estate erbjuder ett unikt tillfälle att redan nu förvärva denna våning i ett förstklassigt och mycket modernt utformad bostadsområde i Bendinat med 2 fantastiska utomhuspooler inbäddade i en vacker trädgårdsanläggning i området. Läget av detta exklusiva bostadskomplex är perfekt med omedelbar närhet till golfbanan och promenadavstånd till den omtyckta badviken i Illetas. I närheten ligger också Puerto Portals yachthamn med exklusiva butiker, restauranger och barer. Till Palma stad tar det inte mer än 10 minuter med bilen.

 • Boyta

  83m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  104117
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: