Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Sjarmerende leilighet med fantastisk solterrasser i aller beste plassering - Sold

Fakta Bilder

107m2 2 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Välkommen till en elegant och charmig våning belägen i ett lugnt och fridfullt bostadskomplex i Nova Santa Ponsa med ett härligt gemensamt poolområde i en vacker subtropisk trädgård. Bostaden är på ca 107 kvm med 2 fina solterrasser på sammanlagt ca 33 kvm och omfattar ett vardagsrum med matplats och med utgång till en fin terrass med utsikt över poolområdet, ett komplett utrustad kök med grovkök intill, ett separat badrum och 2 sovrum. Masterbedroom har badrum en-suite, dressingroom samt en egen terrass. Den komfortabla våningen är utrustad med luftkonditionering varm/kallt och isolerglasfönster. Bilparkering ingår. Den exklusive Santa Ponsa Country Club, 3 golfbanor och ett flertal badstränder ligger helt nära. Centralorten Santa Ponsa med sin breda sandstrand, båthamn och varierande fritidsaktivitet är bara 5 bilminuter bort. Till Palma stad åker man på ca 15 minuter.

 • Boyta

  107m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2168
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: