Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lys oversvømmet frontlinjen leilighet med fantastisk utsikt over Malgrat øy - Sold

Fakta Bilder

190m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Den i första linjen mot havet belägna flotta våning finns i ett mycket eftersökt residens i Nova Santa Ponsa som är omgiven av en grönskande trädgård och med ett poolområde som är som en dröm. Utsikten mot Malgratöarna och det öppna havet är också imponerande Våningen är på 190 kvm med både överbyggda och öppna terrasser på tillsammans 50 kvm och omfattar ett ljust och generöst vardagsrum med matsalsdel och med utgång till den magnifika stora terrassen med havsutsikt, köket som är komplett inredd och utrustad, gästtoalett och tre sovrum varav två har eget badrum och utgång till en terrass. Den eleganta utrustningen av lägenheten inkluderar luftkonditionering varm/kallt, tvåglasfönster samt en p-plats. Orten Santa Ponsa med sitt stora utbud av nöjen och shopping, den trevliga småbåtshamnen Port Adriano samt diverse golfbanor ligger helt nära

 • Boyta

  190m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  5116
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: