Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Mycket trevligt radhus nära golfbanan med panoramavy i det exklusiva Camp d - Sold

Fakta Bilder

110m2 2 Sovrum i Camp de Mar - Sold

Charmigt hörnradhus i närheten av Camp de Mars golfbana med magnifik utsikt över landskapet och mot bergskedjan. Huset finns i ett exklusivt bostadskomplex med ett härligt poolområde i en välkött gemensam trädgård. Huset i 2 plan har en totalyta på 110 kvm med soliga terrasser om tillsammans 30 kvm samt en privat liten trädgård. I bottenplan finns en fin solig salong med matplats, öppen spis och utgång till den delvis inbyggda terrassen. Köket är öppen mot salongen, komplett utrustad med bardisk. Gäst-wc samt ett förråd. På övervåningen finns 2 rymliga sovrum och 2 badrum varav 1 badrum är en-suite. Huvudsovrummet har en privat solig balkong med fin utsikt. Huset är idealisk som åretruntboende, är kärleksfullt dekorerad och bl.a. utrustad med luftkonditionering varm/kallt, terrakottagolv, En p-plats tillhör radhuset. Orten Camp de Mar ligger alldeles intill med en fin badstrand och några restauranger och affärer. Till den populära småbåtshamnen Puerto Andratx, strandpromenaden med restauranger, caféer, konstgallerier och shopping är det inte mer än 5 minuters bilfärd. Till Palma tar det ca 20 minuter på ny fin motorväg.

 • Boyta

  110m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  7096
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: