Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig lägenhet i lugnt läge väldigt nära stranden - Sold

Fakta Bilder

60m2 1 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Denna funktionella lägenhet ligger i Palma Nova, endast 1 min från stranden och har en boyta på 60 kvm. Boytan är indelad i ett vardagsrum som har plats för matplats, ett amerikanskt kök, ett sovrum och ett badrum. På området finns en stor, härlig pool med trädgård runtomkring, minigolf och tennisbana. På kort tid tar man sig med bil till den flotta hamnen Puerto Portals med dess fina båtar, restauranger, affärer och vackra sandstränder. Till Palma stad tar det bara 20 min med bil.

 • Boyta

  60m2
 • Sovrum

  1
 • Property ID

  40002
 • Badrum

  1
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: