Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stilfull nybyggd villa i rofylld omgivning med blick mot Santa Ponsa bukten - Sold

Fakta Bilder

218m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Den moderna, helt nybyggda luxuösa villan finns i Santa Ponsa med en härlig utsikt över landskapet och Medelhavet och är omgiven av vilsam grönska. Tomten är 1 000 kvm stor med en bostadsyta av 293 kvm, mysig inbyggd uteplats på 27 kvm, öppna terrasser och balkonger på sammanlagt 75 kvm samt en härlig takterrass på 33 kvm. Dessutom förfogar fastigheten över en fabulös tempererad swimmingpool. Villan omfattar ett stort och ljust vardagsrum med öppen spis, matsal en halv trappa ner, ett komplett utrustad kök med barkök, ett grovkök samt ett sovrum med badrum en-suite. En trappa upp ligger masterbedroom med elegant badrum en-suite och ytterligare 2 sovrum med ett separat badrum. Husets är mycket komfortabel och bl.a. utrustad med centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, jacuzzi, patio, bevattningssystem för trädgården och ett dubbelgarage i direkt anslutning till huset. I närheten ligger 3 golfbanor att välja på, den fina breda badstranden och den mysiga småbåtshamnen av Port Adriano.

 • Boyta

  218m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2194
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: