Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Förtjusande luftig nybyggd villa - Sold

Fakta Bilder

325m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Generöst hus med enskild läge, inbäddad i en vacker trädgård. I bottenplan finns en ljus entré, 2 sovrum, ett badrum, köket, vardagsrum med matsalsdel och med utgång till terrassen, den fina trädgården och swimmingpoolen. På övre plan finns ytterligare 3 sovrum och 2 badrum, en stor balkong samt en takterrass högre upp. Källaren rymmer ett garage och diverse biutrymmen. Extras: centralvärme, förberedd för installation av luftkonditionering och en öppen spis. Fönsterluckorna är i lättskött aluminium. Den nybyggda villan ligger i ett mycket omtyckt bostadsområde i Santa Ponsa. Närheten till 2 fritidshamnar, stränderna, ett flertal golfbanor samt den välkända Santa Ponsa Country Club gör detta boende till ett attraktivt objekt.

 • Boyta

  325m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2007
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: