Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • NOVA SANTA PONSA- UNDERBART HUS TILL MYCKET FÖRMÅNLIGT PRIS - Sold

Fakta Bilder

200m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Med en strålande utsikt mot Tramuntanabergen och Puig Galatzo ligger den vackra villan i Santa Ponsa byggd i typisk Medelhavsstil som är omgiven av en mycket välvårdad trädgård på en markyta av 1 040 kvm, bostadsyta på 200 kvm, öppna terrasser på 100 kvm, och inbyggda uteplatser ca 20 kvm. En fin swimmingpool kompletterar detta stiliga hem. Husets 2 våningsplan omfattar i entréplan ljust trevligt vardagsrum med öppen spis, matsal, komplett utrustad kök, grovkök, 2 sovrum, ett badrum samt ett gästbadrum. På övervåningen finns masterbedroom med badrum en suite och ytterligare ett sovrum och ett badrum. Villan är mycket komfortabel och bl.a. försedd med centralvärme, delvis med hjälp av solenergipaneler, luftkonditionering varm/kallt, golvvärme i vissa badrum, isolerglasfönster, bevattningssystem för trädgården, alarmanläggning, patio och p-platser för upp till 3 fordon.

 • Boyta

  200m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2200
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: