Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Mycket fräsch och välplanerad våning med havsutsikt ovanför Illetas beachcl - Sold

Fakta Bilder

70m2 2 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Med hela havet framför sig ligger den trevliga lägenheten i den lilla orten Illetas. Den ljusa och luftiga våningen är på 70 kvm, en terrass på 14 kvm samt en balkong på 6 kvm och består av ett vardagsrum med matplats och med utgång till den härliga solterrassen, ett fräscht och fullt utrustad mycket modernt kök, 1 badrum samt 2 sovrum som båda har utgång till balkongen. Lägenheten har helt nyligen helrenoverats och är som ny. Köket, badrummet, elledningar och rörinstallationer är helt utbytta. Ett mycket fint nytt trägolv är lagt både i rummen och på terrassen. I det attraktiva bostadskomplexets gemensamma faciliteter finns en swimmingpool in en vacker anlagd trädgård. Den omtyckta badstranden i Illetas ligger alldeles intill. På sommarmånaderna kan man dansa under stjärnorna i Illetas Beach Club. I närheten finns också golfbanor, flera internationella skolor och några affärer. Till den välkända yachthamnen Puerto Portals det bara 5 minuter och till Palma stad inte mer än 10 minuter med bilen.

 • Boyta

  70m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2069
 • Badrum

  1
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: