Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Underbart townhouse på bästa läge - Sold

Fakta Bilder

250m2 4 Sovrum i Porto Portals - Sold

Detta mycket fina och vackra townhouse med egen privat trädgård har 4 sovrum, 2 badrum med egen inbyggd privat parkering med plats för 2 bilar. Boytan fördelar sig över 250m2 samt terrasser på 50m2. Townhouset fördelar sig över en vacker entré och tillhöger finner ni ett stort vardagsrum med en öppen spis, till vänster ligger matsalen med direkt access till den överbyggda terrassen och trädgården, på detta plan finns även en gästtoalett, ett fullt utrustat kök en sidoterrass samt en trappa till garaget där ni även har ett stort utrymme som kan göras om till bastu eller SPA. På våningen ovanför finner ni masterbedroom med ett badrum ensuite, ytterligare ett sovrum med en egen liten terrass och ett badrum. På översta plan finns 2 ytterligare sovrum med högt tak och träbjälkar, varav ett har access till en egen solig terrass och via en separat dörr finner ni en stor terrass på husets baksida. Huset har centralvärma samt preinstallation för aircondition och det finns även plats för en bil till på föreningens parkeringsplatser. I området finner ni flera fina stränder inom gångavstånd och ni har även en levande by inom 5 minuters gångväg med flera restauranger och butiker. Palma ligger bara 8 minuters bilväg från fastigheten och i området finner flera internationella skolor.

 • Boyta

  250m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7043
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: