Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Storslått penthouse i eksklusive nybygde bolig med drømmeaktig panorama hav - Sold

Fakta Bilder

80m2 2 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

På absoluta toppläge med vidunderlig havsutsikt finner ni detta luxuösa penthouse i en privat anläggning i Puerto Andratx med mycket högt standard. Den helt nyligen färdigställda takvåning är på 80 kvm med en inbyggd terrass på 20 kvm samt en stor takterrass på 64 kvm och består av en ljus salong/matsal med utgång till den underbara terrassen med sin vidsträckta havsutsikt, ett komplett utrustad kök i öppen planlösning, två sovrum varav det ena med eget badrum en-suite. Från den inbyggda terrassen leder en trappa upp till den stora takterrassen med sin enastående panoramutsikt. Övriga faciliteter är bl.a. golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, porttelefon, alarmanläggning och tvåglasfönster. En p-plats och ett förråd tillhör våningen. I omedelbar närhet finns den trevliga småbåtshamnen av Puerto Andtrax och ett stort antal mysiga restauranger, barer och exklusiv shopping.

 • Boyta

  80m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2522
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: