Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Förtjusande stadslägenhet i Palma nära Plaza Mayor - Sold

Fakta Bilder

150m2 3 Sovrum i Old Town Palma - Sold

I hjärtat av Palma’s gamla stadsdel, nära Plaza Mayor ligger den modern utrustade lägenhet med en boyta på 150 kvm och med en fabulös solterrass på 50 kvm. Lägenheten består av ett rymligt vardagsrum, matsalen, köket, huvudsovrummet med badrum en suite samt ytterligare två sovrum och ett separat badrum. Övriga faciliteter och utrustning som lägenheten erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, tvåglasfönster, centralvärme, porttelefon med video. Golven är snygga trägolv och lägenheten har högt i tak. Det finns möjlighet att hyra en parkeringsplats. Palmas centrum är bara en promenad bort.

 • Boyta

  150m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  5195
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: