Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Penthouse – ljus luftig och under byggnation med en härlig solig takterra - Sold

Fakta Bilder

115m2 2 Sovrum i Cala Vinyas - Sold

Tillfälle att förvärva ett unikt boende på Mallorca med mycket bra läge. Ljus, luftig och exklusiv våning med solbalkong på 24 m2 och en öppen härlig takterrass på hela 110 m2. Denna ljusa och fräscha lägenhet befinner sig i ett soligt och lugnt område på Mallorcas sydvästkust med kristallklara stränder i en högklassig bostadsanläggning i närheten av den omtyckta marinan Puerto Portals och huvudstaden Palma. Våningen som byggs med hög standard erbjuder sällskapsrum med matplats, komplett utrustad modernt kök, 3 sovrum, 2 badrum, gästtoalett och terrass med utsikt mot trädgården, samt en parkeringsplats. Stort fönsterparti med altandörr ut mot en trivsam takterrass med ett underbart läge och fin utsikt över trädgården och bergen. I den välskötta trädgården i medelhavsstil finns en härlig stor gemensam swimmingpool. Den attraktiva prisbilden gör dessa lägenheter till en mycket god investering. Fina golfbanor, affärer och restauranger når man på bara några bilminuter.

 • Boyta

  115m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  104065
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: