Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Underbar våning med stor takterrass intill Bendinats golfbana - Sold

Fakta Bilder

135m2 2 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Välkommen till detta excellenta Penthouse som finns i en av Mallorcas mest exklusiva bostadskomplex med ett underbart trädgårdslandskap, porlande bäckar, vattenfall, fiskdammar, 2 stora utomhuspooler och en uppvärmd inomhuspool. Detta eleganta hem är på 135 kvm och består av stort sällskapsrum med matplats och öppen spis och med utgång till en härlig 28 kvm stor användbar terrass, köket är modernt och komplett utrustat, 2 sovrum och 2 badrum. Från den 70 kvm stora takterrassen är panoramautsikten mot Medelhavet och bergen i fjärran helt fantastisk. Den eleganta våningens övriga faciliteter är marmorgolv, badrummen helt i marmor, inbyggda garderober och skåp, luftkonditionering varm/kallt, video-porttelefon, samt en garageplats. Det eleganta bostadskomplexet finns i det fridfulla Bendinat med den kungliga golfbanan ”Royal Bendinat” i omedelbar närhet. På gångavstånd finns trevliga caféer, restauranger och affärer. Ett flertal badstränder finns i närheten. Den välkända yachthamnen Puerto Portals är bara 5 minuters bilfärd bort och till Palma stad tar det ca 10 minuter.

 • Boyta

  135m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  104157
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: