Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nyproduerad egendom med havsutsikt i eftersökt läge - Sold

Fakta Bilder

413m2 4 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Mycket exklusiv och sydvästorienterad ligger detta enastående hem som helt nyligen färdigställdes i Montport – Puerto Andratx på en tomt om ca 1.297 kvm och njuter av en enastående panoramablick över hamnen och havet. Huset är byggd med högsta materialval och vackra inredningsdetaljer. Boytan är ca 413 kvm med ett flertal sköna solterrasser, både med och utan tak på 171 kvm samt en fin swimmingpool. Tvåplansvillan innehåller i entreplan den mycket generösa salongen med matsalsdel och öppen spis, det komplett utrustade öppna märkesköket, gäst-wc, ett sovrum med badrum en suite och ytterligare två sovrum och ett badrum. Nästan alla rum på detta plan öppnar upp mot den fina utemiljön och poolområdet. En trappa upp ligger huvudsovrummet med dressingroom, badrum en suite och privat terrass med utsikt över havet. Övriga faciliteter och utrustning som detta eleganta hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, golvvärme, tvåglas-fönster/dörrar, video intercom, rörelsedetektorer, alarmanläggning, ekonomiutrymmen, automatiskt bevattning för trädgården samt ett garage med plats för upp till 4 fordon. Den lyxiga yachthamnen av Puerto Andratx med dess eleganta butiker, restauranger och barer ligger helt nära och Palma är bara ca 20 bilminuter bort.

 • Boyta

  413m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2739
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: