Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Drömvilla i Medelhavsstil med strålande panoramautsikt över havet - Sold

Fakta Bilder

343m2 4 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Den magnifika villan ligger ovanför den vackra bukten Cala Moragues i Puerto Andratx och njuter av en fantastisk blick över småbåtshamnen och det öppna havet. Fastighetens markyta är ca 1000 kvm, bostadsytan ca 419 kvm, diverse öppna och överbyggda terrasser på ca 180 kvm, en fabulös swimmingpool och allt är omgiven av en mycket välvårdad trädgård. Tvåvåningshuset innehåller i entréplan den rymliga salongen med öppen spis, matsalen, köket som är komplett utrustat, grovköket och förrådet, gästtoaletten samt ett sovrum med badrum en suite. Nästan alla rum på detta plan öppnar upp mot den vackra utemiljön med diverse solterrasser, grillplatsen, bastun och poolområdet. En trappa upp finns huvudsovrummet med badrum en suite och dressingroom, ytterligare två sovrum som delar på ett badrum samt en separat toalett. Övriga faciliteter och utrustning som detta förtjusande hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, golvvärme, alarmanläggning, porttelefon med video, automatiskt bevattningssystem för trädgården och ett dubbelgarage. I omedelbar närhet ligger den exklusiva yachthamnen av Puerto Andratx med trevliga restauranger, barer och lyxig shopping och Palma stad är bara 20 bilminuter bort.

 • Boyta

  343m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2656
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: