Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Praktfull hage leilighet i svært etterspurt bolig med direkte tilgang til g - Sold

Fakta Bilder

135m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Detta vackra och eleganta tvåplans-appartement med härliga solterrasser ligger direkt intill den kungliga golfbanan i ett mycket exklusivt residens i Bendinat, med tre fantastiska poolområden, allt omgiven av en underbar och välskött trädgårdsanläggning. Våningens bostadsyta är 135 kvm med uteplatser under tak på 24 kvm, öppna terrasser på 25 kvm och en liten privat trädgårdstäppa på 15 kvm. Själva våningen innehåller ett rymligt och ljust vardagsrum med öppen spis och matplats som är avdelat med ett flott valv. Den sköna solterrassen, trädgården och poolområdet ligger utanför. På detta våningsplan finns också det komplett utrustade köket. En trappa upp finns huvudsovrummet med badrum en-suite och privat terrass, samt ytterligare två sovrum och ett separat badrum. Övriga faciliteter av detta smakfulla hem är bl.a tvåglasfönster, luftkonditionering varm/kallt, ett förråd och två parkeringsplatser. I omedelbar närhet ligger den flotta småbåtshamnen Portals Nous med exklusiv shopping, gourmetrestauranger, barer och ett flertal vackra badstränder.

 • Boyta

  135m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  4030
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: