Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik Medelhavs villa med stor potential och fantastisk,vidsträckt utsikt öv - Sold

Fakta Bilder

460m2 3 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Med kanonläge ligger detta underbara hus byggd i typiskt Medelhavsstil med en grandios utsikt mot Puerto Andratx och havet och på promenadavstånd till hamnen med sitt varierande utbud av restauranger, barer och affärer. Den rymliga bostadsytan på 420 kvm fördelas enligt följande: trevlig hallrum, stort sällskapsrum med matsalsdel och öppen spis. Ett stort kök som är komplett utrustad. Det finns 4 sovrum, samtliga med badrum en-suit, ytterligare ett rum som kan disponeras som kontor eller fitnessrum. Samtliga rum har utgång till flertal terrasser och mot innergården (pation), ett utomhuskök med fast grillplats samt mot poolområdet. Huset är mycket komfortabel med bl.a. centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, terrakottagolv samt ett dubbelgarage. Detta underbara hus är omgiven av en insynsskyddad subtropisk trädgård. Den angränsande tomten på 1000 kvm tillhör fastigheten. Ett flertal golfbanor, marinor och stränder finns i närheten. Till öns huvudstad Palma tar det ca 20 minuter med bilen.

 • Boyta

  460m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  90021
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: