Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unikt, elegant och exklusivt Penthouse på första linjen med egen strand i I - Sold

Fakta Bilder

200m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Denna våning är ett av de mest exklusiva objekten som finns på hela sydvästkusten. I hela fastigheten finns bara 14 lägenheter och den är mycket välskött och har ett 24-timmars säkerhetssystem och concierge service. Boytan fördelar sig över 200m2 samt ytterligare 100m2 stora soliga terrasser. Väl inne i den imponerande entrén ser ni ut över det stora vackra vardagsrummet från vilken ni har direkt access ut till den 80m2 stora terrassen från vilken ni har en enastående utsikt ut över Medelhavet. Köket är mycket lyxigt och modernt utrustat med plats för matbord och direkt utanför köket finner ni också matsalsplatsen. I denna mycket exklusiva våning har ni 3 stora dubbelsovrum vara masterbedroom är mycket imponerade med ett stort badrum med såväl jacuzzi som dusch och separat dressingarea. De andra 2 sovrummen är också mycket spatiösa och till dem finns ytterligare ett badrum. Till vänster om 2 av sovrummen finner ni ytterligare en terrass som är mycket praktisk då den har direkt anknytning med grovkök och tvättstuga. I hela våningen finns det kall och varm AC och alla materialval är av allra högsta standard och mycket exklusivt. Till fastigheten finns ett inbyggt garage från vilken ni tar hissen direkt upp till lägenheten. Fastigheten ligger i Illetas på första linjen och från det vackra poolområdet och entrén har ni direkt access ner till stranden och den vackra strandklubben. I området finner ni också restauranger, mataffärer och butiker på gångavstånd. Palmastad ligger bara 8 minuters bilväg bort och fashionabla Puerto Portals bara 4 minuter bort.

 • Boyta

  200m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  7066
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: