Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Representativ lyxvilla belägen i ett vackert och exklusivt område - Sold

Fakta Bilder

395m2 7 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Denna spektakulära bosättning ligger inbäddad i en idyllisk oas vid Medelhavet och har en underbar utsikt över den vackra småbåtshamnen i Puerto Andratx och utöver det öppna havet. Tack vare läget åtnjuts en helt insynsskyddad tomt och detta är en perfekt plats för avkoppling. Denna herrgårdsliknande villa är belägen på en tomt om 83.598kvm och är omgiven av ett subtropiskträdgårdslandskap och vackra berg. Med en boyta på 395kvm och fantastiska öppna terrasser på 100kvm och täckta terrasser på 128kvm ger villan en levande atomsfär. Dessutom finns en underbar patio med en vacker fontän, utomhus finns även diverse eld platser, en stor infinity pool på 25kvm, en jacuzzi samt ett bedårande sommar kök. Villan är uppdelad i ett öppen ljust och elegant vardagsrum med stora panoramafönster, en matsal, ett modernt fullt utrustat kök, en bodega samt diverse sidorum. Det finns sju stora sovrum, vart och ett av dem är utrustade med badrum. Nästan alla rum har direkt tillgång till de drömlika utomhus terrasserna och pation. Villan är utrustad med all tänkbar komfort som bl.a. luftkonditionering kall/varm, golvvärme och parkeringsplatser. Alldeles i närheten ligger den anrika småbåtshamnen i Puerto Andratx med utsökta restauranger, barer och butiker. Huvudstaden Palma nås på en 20 minuters bilfärd.

 • Boyta

  395m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  104171
 • Badrum

  7
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: