Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Middelhavet semidetached hus med fantastisk takterrasse og fantastisk havut - Sold

Fakta Bilder

188m2 2 Sovrum i Costa de la Calma - Sold

Detta charmerande parhus ligger i Costa de La Calma i ett mycket vackert anlagd bostadsområde som är omgiven av en förtjusande färgrik trädgård och ett stort gemensamt poolområde. Huset som helrenoverades år 2004 är på 188 kvm med en överbyggd terrass på 37 kvm samt en fin takterrass på 20 kvm och omfattar i entréplan: det rymliga vardagsrummet med matsalsdelen och den öppna spisen, det fräscha och komplett utrustade köket samt gästtoaletten. Detta våningsplan har access till den underbara terrassen med havsutsikten. En trappa upp finns det för Medelhavet så typiska och mycket praktiska sommarköket med den fast byggda grillplatsen samt två användbara utrymmen som passar förslagsvis till bibliotek och kontor. Härifrån når man den underbara takterrassen med en överväldigande panoramautsikt över bukterna av Santa Ponsa och Paguera. I bottenvåningen ligger de två sovrummen, båda med sina egna badrum en-suite och var sin privat balkong. Detta komfortabla hus har en källare, el-radiatorer, golvvärme i badrummen, luftkonditionering varm/kallt, tvåglasfönster samt en p-plats.

 • Boyta

  188m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2460
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: