Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Eksklusiv villa med i rolig beliggenhet fantastisk havutsikt terrasser på r - Sold

Fakta Bilder

367m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Den fantastiska villan med vidsträckt havsutsikt, en förtjusande vinterträdgård, swimmingpool och en palmträdgård finns i Nova Santa Ponsa, ett lugn och fridfullt bostadsområde. Markytan är 1 215 kvm med en bostadsyta av 367 kvm och flera terrasser både öppnar och inbyggda på sammanlagt 94 kvm. Från hallen med gäst-wc kommer man in i ett ljust vardagsrum med matsal. Från det komplett utrustade öppna köket med grovkök intill finns en praktisk direktutgång till garaget. På detta våningsplan ligger också masterbedroom med badrum en-suite och dressingroom samt utgång till terrassområdet. Intill vinterträdgården med ett sommarkök finns ett användbart rum till. I nedre våningsplanet ligger förutom 2 sovrum med egna badrum och ett dressingroom, ett allrum med pentry, en ny anlagd trädgård med Patio. Varje våningsplan har egen ingång. Detta vackra hem är mycket komfortabel och utrustad med bl.a. centralvärme (oljeeldning), golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, automatiskt bevattningssystem, isolerglasfönster och -dörrar, alarmanläggning samt ett garage. Egendomens läge är helt perfekt för golfentusiaster med inte mindre än 3 golfbanor i Santa Ponsa att välja på och bara några minuter från stranden och den trevliga småbåtshamnen av Port Adriano.

 • Boyta

  367m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  80002
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: