Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker lyx fastighet direkt vid havet

Fakta Bilder

800m2 7 Sovrum i Ibiza Town

Denna vackra fastighet med underbar panorama havsutsikt är lokaliserad nära havet i Santa Eulalia. Den ligger på 3.224kvm mark och har en bo yta på 800kvm, med ett flertal terrasser som ligger både i skuggan och sol läge på 500kvm. Det finns även en rymlig tak terrass, ett flertal lounge områden och matplatser, en underbar trädgård, en fountain, parkerings plats för upp till 12 bilar och ett fantastiskt pool område. Villan har ett stort och öppet vardagsrum, ett fullt utrustat kök, sju sovrum, sju badrum, ett disco rum och ett bio rum.

 • Boyta

  800m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  1379
 • Badrum

  7
 • Pris

  4 215 894,80 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: