Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • x - Sold

Fakta Bilder

102m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

På absoluta toppläge I Illetas finner ni denna etage våning med terrasser med enastående utsikt på båda plan. På botten plan har ni ett fullt utrustat kök med tillhörande städutrymme och ett stort vardagsrum med öppen spis och direkt access till en solig terrass med panorama vyer över havet. Vid sidan om vardagsrummet finner ni master bedroom med tillhörande badrum en suite. På ovanvåningen finns ytterligare 2 sovrum där båda två har ett tillhörande litet rum som har direkt access till terrass nummer 2 som också har en vidunderlig utsikt. Våningen har varm och kall air condition system. Det finns en pool i huset samt till våningen finns en egen parkeringsplats.

 • Boyta

  102m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  7006
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: