Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Luksusleilighet med fantastiske solterrasser for en fantastisk pris. - Sold

Fakta Bilder

125m2 2 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Välkommen till detta excellenta ljusa appartement som finns i en av Mallorcas mest exklusiva bostadskomplex i det eleganta villaområde Bendinat med ett underbart trädgårdslandskap, 3 stora utomhuspooler omgivna av sköna solterrasser. Detta vackra hem är på 125 kvm med både en öppen uteplats och en inbyggd terrass på 21 kvm och består av stort sällskapsrum med öppen spis och med utgång till terrassen, fin matsal intill, modernt och komplett utrustad öppet köket, grovkök, 2 vackra sovrum, båda med egna badrum. Den eleganta våningens övriga faciliteter är marmorgolv, badrummen helt i marmor, luftkonditionering varm/kallt samt en garageplats. I närområdet ligger den exklusiva yachthamnen Puerto Portals med flotta restauranger, barer och shopping. Ett flertal golfbanor ligger också nära och till Palma stad är det ca 7 minuters bilresa.

 • Boyta

  125m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  104146
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: