Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastiske hage leilighet med flott solterrasse og privat middelhavshage - Sold

Fakta Bilder

86m2 2 Sovrum i Cala Vinyas - Sold

Detta underbara appartement är en del av en exklusiv residens i den populära orten Cala Vinas på sydvästra Mallorca. Förutom en mycket välkött trädgårdsanläggning erbjuds ett underbart avkopplande poolområde. Lägenheten är på 86 kvm bostadsyta, den fina terrassen 24 kvm samt den egna trädgården på 80 kvm och omfattar en ljus salong med matplats och med utgång till terrassen och den privata trädgården. Våningen har dessutom ett fullt utrustat kök med angränsande grovkök, 2 sovrum, ett med badrum en suite och ett separat badrum. Den eleganta inredningen inkluderar isolerglasfönster, luftkonditionering varm/kallt samt en p-plats i området

 • Boyta

  86m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2336
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: