Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Inbjudande egendom med bedårande panoramablick över det mallorcinska landsk - Sold

Fakta Bilder

240m2 3 Sovrum i Calvia - Sold

Detta vackra hem ligger på en markyta av ca 4000 kvm i lugnt och avskild läge i Son Font och njuter av en vidsträckt panoramablick över Calvia, Santa Ponsa, Paguera, Palmanova och bort mot havet. Husets boyta är ca 240 kvm med underbara öppna och överbyggda terrasser på ca 125 kvm sammantaget, en fantastisk swimmingpool på 38 kvm samt en vacker trädgård. Huset är i två plan och omfattar i entréplan: vardagsrum med öppen spis och matplats samt utgång till vinterträdgården med lounge, ett komplett utrustad kök med matplats och med förråd intill, gäst-wc, masterbedroom med badrum en suite, ett sovrum med badrum en suite och liten vinterträdgård, samt ytterligare ett sovrum med separat ingång från terrassen. Nästan alla rum på detta plan öppnar upp mot de sköna solterrasserna, trädgården och poolområdet. En trappa ned finns två rum med separat ingång, passande som gästlägenhet och ett förråd. Övriga faciliteter och utrustning som detta vackra boende erbjuder är: aircondition varm/kallt, alarmanläggning, centralvärme, automatiskt bevattningssystem för trädgården. Det finns också ett dubbelgarage och p-platser utomhus.

 • Boyta

  240m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2630
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: