Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Excellent villa i lugn och eftersökt läge med vidsträckt blick över Palma - Sold

Fakta Bilder

650m2 5 Sovrum i Son vida - Sold

Detta fantastiska hem byggd i medelhavsstil på en ca 2000 kvm plan tomt finns i Son Vida med en underbar vidsträckt utsikt över Palma. Genom sydost exponering och de stora panoramafönster kan man njuta av solen hela dagen. Villans boyta är på ca 650 kvm fördelade över tre våningsplan och innehåller i entréplan en snygg välkomnande hall, en generös ljus och luftig salong med matplats och öppen spis och med en av de stora terrasserna utanför, det komplett utrustade moderna köket med vitvaror från Gaggenau, två sovrum, ett badrum, grovkök samt ett separat wc. En trappa upp ligger det stora huvudsovrummet med badrum en suite och dressingroom samt ytterligare två sovrumssviter. De flesta rum har utgång mot sköna solterrasser. I bottenvåningen ligger garaget med plats för tre fordon, gym, bastu och ett badrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta ljusa, moderna och eleganta hem erbjuder är en fin trädgårdsanläggning, en vacker pool, aircondition varm/kallt, golvvärme, marmor- och parkettgolv, domotic system (smarta hem), larmsystem samt automatiskt bevattningssystem för trädgården. Palma stad är bara några bilminuter bort.

 • Boyta

  650m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  104277
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: